Behöver du en hantverkare / Allt-i-allo?

Vi har lösningen! 

Vi erbjuder bl a:

  • Tillsyn av ditt hus eller sommarstuga
  • Renoveringar och underhåll
  • Gräsklippning

Inget jobb är för litet!

P.S. Vi pratar Danska 

Renoveringar

Har du behov av att byta ett fönster eller kanske måla om ditt hus? Vi klarar det mesta! Kontaka oss så kommer vi ut och tittar på projekete och kan även ge ett kostnadsförslag. Generellt så gör vi alla jobb på löpande räkning då man aldrig vet vad som dyker upp när man börjar riva i gamla hus. 

Inget jobb är för litet, vi hjälper dig gärna!

Gräsklippning

Vill du slippa dra fram gräsklipparen så snart du kommer till stugan så kan vi hjälpa dig! Vi kan trimma och klippa gräs enstaka gånger eller på 'abonnemang' då vi kommer så ofta eller sällan som du vill. Du väljer att betala per gång eller så kan vi ta hand om gräsklippningen hela säsongen för ett fast pris. Kontakta oss för en offert. 

Tillsyn

Har du ett hus eller sommarstuga som du inte alltid har möjlighet att besöka? Kanske du stänger ner huset inför vintern men vill att någon kommer och ser till det då och då? Det kan vi ordna! Vi erbjuder tillsyn så ofta eller sällan som du vill och du väljer att betala för enstaka tillfällen eller för ett helt år. 

Kontakta oss för att diskutera mer och få en offert. 

Vad kostar det?

För alla arbeten tar vi 600 kr inkl moms. Du har möjlighet att få ROT och RUT avdrag om du betalar skatt i Sverige. Bor du i t ex Danmark kan du har möjlighet att få håndverkerfradrag, kontakta skat.dk för mer information.